BULLDOG STEAKHOUSE

Steaky v Bulldog Steakhouse se dělají výhradně z chlazeného masa a grilují se přímo před zraky hostů.

Otevřeno od 15:00 do 23:00

Neděle od 16:00 do 23:00

Zavolej na Bar po 15:00

+420 417 56 90 50

Online rezrvace

10 znaků zbývá

My víme, jak pivo správně načepovat

Je jen několik málo způsobů jak správně načepovat pivo, ať už je to „na hladinku“ nebo „čochtan“, „šnyt“ či “mlíko“ nadále bude jednou z nejdůležitějších věcí při čepování piva správná hygiena sklenic.
A to úplně nejdůležitější, je mít chuť dělat věci správně
a to my rozhodně máme.

Podívejte se na video, jak se čepuje šnyt v Bulldogu.

Picanha u vašeho stolu

Doma to nezkoušejte

Připravit Pichanhu tímto způsobem, je velice časově náročné.
Přesto pichanhu připravujeme každý den,
je ale lepší si rezervovat stůl a dát nám vědět.

300g Biftek s fazolovými lusky a slaninou

200g Krůtí steak s žampiónovou omáčkou

Pinsa romana

Steak pluma a omáčka Chimichurri

Plátky ze svíčkové

Smažená rýže s krůtím

Salát z polníčku a kozího sýra

Špíz ze svíčkové

Míchaný salát

200g Caprese Salát

200g Steak s žampionovou omáčkou

Bylinkové máslo

Steakové hovězí z pánve

150g Tatarák z chlazené svíčkové

100g Tataráček z chlazené svíčkové

300g Rib-eye s bramborovými plátky a smaženou cibulkou

80g Carpaccio s pečenou bagetkou

200g Biftek café de paris

150g Zapečené bagetky s grilovanými plátky svíčkové

200g Biftek s pepřovou omáčkou

Dárkový poukaz

Můžete použít jako dárek, úplatek

Aside Logo

Voucher v hodnotě 1000 kč s neomezenou platností, můžete koupit u nás v restauraci v našem e-shopu, třeba na dobírku a nebo platební kartou. Kartu vám zašleme na vaší adresu .

Info:

Prodej zrnkové kávy

Classico caffé Circi a jeho značka Perú

Můžete také koupit zrnkovou kávu, kterou připravujeme v naší restauraci. Classico caffé Circi a jeho značka Perú se u mlsných Římanů těší velké oblibě a jako jedna z nejprodávanějších značek v Itálii je citována v encyklopediích kávy a dodávána na stoly italského parlamentu.

Info:
Steaky přímo u vašeho stolu
Steaky přímo u vašeho stolu
Picanha je v Brazílii nejcennějším steakem
Picanha je v Brazílii nejcennějším steakem
Ibérico Pluma je řez masa mezi vrchních částí krkovice a kotlety. Iberské prase je polodivoké plemeno žijící volně v listnatých lesích na jihu Španělska, kde se živí spásáním trávy, bylinek, vyrýváním kořínků a žaludy. A jsou to právě žaludy, které dodávají steakům ono charakteristické aroma a chuť.
Ibérico Pluma je řez masa mezi vrchních částí krkovice a kotlety. Iberské prase je polodivoké plemeno žijící volně v listnatých lesích na jihu Španělska, kde se živí spásáním trávy, bylinek, vyrýváním kořínků a žaludy. A jsou to právě žaludy, které dodávají steakům ono charakteristické aroma a chuť.
Pinsa Romana je díky 40% podílu vody v těstě, z celkové váhy použité mouky a 120 hodinám kynutí těsta chutnější, křupavější. Těsto se skládá ze směsi pšeničné, rýžové a sojové mouky.
Pinsa Romana je díky 40% podílu vody v těstě, z celkové váhy použité mouky a 120 hodinám kynutí těsta chutnější, křupavější. Těsto se skládá ze směsi pšeničné, rýžové a sojové mouky.