1000 characters left
Uveďte prosím e-mailovou adresu svého účtu, na tuto adresu vám bude zaslán ověřovací kód. Po obdržení ověřovacího kódu si budete moci zvolit nové heslo.
Dárkový poukaz

Nabízíme dva druhy voucherů - dárkový poukaz v hodnotě 1000 Kč s neomezenou platností a dobíjecí kartu. Tyto vouchery si můžete zakoupit přímo na baru v naší restauraci nebo prostřednictvím našeho e-shopu.

E-shop
Pořádejte svou oslavu u nás

a nechte se rozmazlit tříchodovým menu sestaveným z našich nejoblíbenějších pokrmů.

Vybrali jsme absolutní špičku
v oblasti kvality hovězího masa.

Sashi, Red+White, Choco, Swami Beef, Wagyu OMI

Toto výjimečné značky Sashi, Red+White, Choco, Swami Beef získali titul šampiona na prestižní soutěži World Steak Challenge v Dublinu ne jednou, ale hned několikrát,už od roku 2015 vyhrává každý rok hned několik ocenění. Tato nepřekonatelná řada vítězství svědčí o jedinečnosti a excelenci tohoto masa. Každé sousto přináší intenzivní chuťový zážitek, neodolatelnou šťavnatost a mimořádnou kvalitu.

Creekstone Farms

Nejlepši rib-eye severní Ameriky roku 2023 podle World Steak Challenge.

USDA Prime Black Angus beef

Zrání masa

Suché zrání masa je

Suché zrání masa, známé také jako suché dozrávání nebo suché zrání, je proces, při kterém je maso pověšeno a necháno zrát ve speciálním prostředí po dobu několika týdnů až měsíců. Během tohoto procesu je maso vystaveno kontrolovaným podmínkám teploty, vlhkosti a větrání, což umožňuje enzymům v mase rozkládat tkáň a zlepšovat jeho chuť a texturu. Suché zrání má za následek koncentraci chuti a zjemnění masa. Tento proces se často používá při výrobě vysoce kvalitních steaků, jako jsou třeba hovězí chlupaté nebo dry-aged steaky.

Mokré zrání masa je

Mokré zrání masa je proces, při kterém je maso skladováno ve vakuovém obalu, obvykle ve vlastní šťávě nebo marinádě, po určitou dobu předtím, než je zpracováno nebo prodáno. Během tohoto procesu maso absorbuje tekutiny a někdy i další přísady, což může zlepšit jeho chuť, šťavnatost a měkkost. Tento proces může trvat několik dní až několik týdnů, v závislosti na preferencích výrobce masa a typu masa. Mokré zrání je alternativou k suchému zrávání, které se provádí na vzduchu bez obalu.

Rib-eye USDA Prime
Black Angus

"Rib-eye z Creekstone Farms je nejlepši Rib-eye severní Ameriky roku 2023 podle World Steak Challenge"

Striploin USDA Prime
Black Angus

Striploin z Creekstone Farms je hodnocený "USDA Prime" to je nejvyšší hodnocení masa severní Ameriky

Jehněčí žebra
8 Ribs (500-700g)

"s pestem z petržele a parmazánu, jsou vynikající volbou pro všechny gurmány, kteří ocení bohatou chuť jehněčího masa."

Picanha u vašeho stolu

"Dokonalý steak z Picanhy (400-700g) připravený moderní metodou Sous-vide a ugrilovaný přímo před vámi. Prožijte nezapomenutelný zážitek u Vašeho stolu s jemným a voňavým nafilírovaným steakem."

Picanha

"Picanha je skvělou volbou pro všechny milovníky tučných mas. Bude vás ohromovat jemná vrstva tuku, která dodává masu nezapomenutelnou chuť. Pro dokonalý zážitek připravujeme maso stále medium."

300 g Biftek

"Pokud hledáte dokonalou chuť a kvalitu, náš 300g biftek je tou správnou volbou. Tento nejprodávanější steak je pečený dokonale a podává se s opečenými fazolovými lusky a slaninou, což ho činí jedinečným a nezapomenutelným."

200 g Biftek žampionová omáčka

"Ochutnejte náš 200g biftek se žampionovou omáčkou, podáváme ho s čerstvě upečenou bagetkou. Tento pokrm Vás nadchne svou chutí a kvalitou."

Hovězí na pánvi

"Vychutnejte si kousky hovězí roštěné nebo svíčkové, které jsou společně pečené na rozpálené pánvi se špetkou rozmarýnu zalité horkým máslem Cafe De Paris, které vše spojí do jedinečného a nezapomenutelného zážitku."

Pinsa Chorizo

"Pinsa Romana se možná podobá pizze, ale rozhodně jí není. Díky vysokému podílu vody (40%) v těstě a 120 hodinám kynutí, se stává těsto chutnějším a křupavějším. A když na to navrch přidáte mozzarelu, chorizo a špetku chilli papriček, bude to prostě jízda."

Pinsa Caprese

"Vyzkoušejte nevšední chuť Pinsy Romany s mozzarelou, sušenými rajčátky a bazalkou, pomazanou jemným pistáciovým pestem. Těsto se skládá ze směsi pšeničné, rýžové a sojové mouky, což dodává unikátní kombinaci chutí a textury."

Burrata salát

"Vychutnejte si neskutečnou chuť burrata plněné smetanou a doplněnou cherry rajčátky, proložené sušenými rajčaty, ančovičkami a bazalkou. Toto jedinečné spojení vytvoří zážitek pro vaše chuťové pohárky."

Caesar salát

"Ochutnejte tradiční Caesar salát, který je vylepšený křupavou slaninou, pečenými krutony a Gran Moravia sýrem. Tyto jedinečné chutě se perfektně doplňují a vytváří neodolatelnou kombinaci."

Krůtí steak s žampionovou omáčkou

"Šťavnatý krůtí steak s jemnou žampionovou omáčkou a čerstvě upečenou bagetkou. Tato luxusní kombinaci mají v oblibě hlavně děti."

Krůtí směs

"Ochutnejte naši pečenou rýži s kousky šťavnatého krůtího masa, kapii a jarní cibulkou. Tato jednoduchá a chutná kombinace vám zpříjemní den."