BULLDOG STEAKHOUSE

Steaky se u nás, dělají výhradně z chlazeného masa a grilují se přímo před zraky hostů.

Koukněte na net, co o nás říkají

Otevřeno od 15:00 do 23:00

Neděle od 16:00 do 23:00

volat po 15:00

+420 417 56 90 50

A nebo můžete použít

Rezervace online

10 znaků zbývá

Dárkový poukaz

v hodnotě 1000 s neomezenou platností

Prodej na baru restaurace a nebo v našem e-shopu

Teplice rozvoz zdarma
E-shop

Picanha u vašeho stolu

Doma to nezkoušejte 😜

Připravit Pichanhu tímto způsobem, je velice časově náročné.
Přesto pichanhu připravujeme každý den, je ale lepší si rezervovat stůl a dát nám vědět.
Co je Grain-fed a co je Picanha


My víme, jak pivo správně načepovat

Je jen několik málo způsobů jak správně načepovat pivo, ať už je to „na hladinku“ nebo „čochtan“, „šnyt“ či “mlíko“ jednou z nejdůležitějších věcí při čepování piva je správná hygiena sklenic.

A to úplně nejdůležitější, je mít chuť dělat věci správně

Sdílet na Whatsappu

Káva v naší restauraci

Caffé Circi a jeho značka Perú

U nás, v restauraci a nebo v našem e-shopu, můžete koupit 1 kilové balení této zrnkovékávy.

E-shop
Steak z Picanhy 400 - 700 g, dopředu připravíme v Sous-vide, potom vám ho ugrilujeme a nafilírujeme přímo před vámi u vašeho stolu
Picanha
Steak z Picanhy 400 - 700 g, dopředu připravíme v Sous-vide, potom vám ho ugrilujeme a nafilírujeme přímo před vámi u vašeho stolu
Picanha je pouze pro milovníky tučných mas, maso bude pokryté vrstvou tuku, která ovšem dodává masu báječnou chuť. Maso vždy připravujeme medium
Picanha
Picanha je pouze pro milovníky tučných mas, maso bude pokryté vrstvou tuku, která ovšem dodává masu báječnou chuť. Maso vždy připravujeme medium
Biftek s žampionovou a nebo pepřovou omáčkou s čerstvě rozpečenou bagetou
200g biftek
Biftek s žampionovou a nebo pepřovou omáčkou s čerstvě rozpečenou bagetou
Vypadá jako pizza ale není to pizza,  je ale díky 40% podílu vody v těstě  z celkové váhy použité mouky a 120 hodinám kynutí těsta, chutnější a  křupavější. Těsto se skládá ze směsi pšeničné, rýžové a sojové mouky
Pinsa Romana
Vypadá jako pizza ale není to pizza, je ale díky 40% podílu vody v těstě z celkové váhy použité mouky a 120 hodinám kynutí těsta, chutnější a křupavější. Těsto se skládá ze směsi pšeničné, rýžové a sojové mouky
Kousky hovězí roštěné nebo svíčkové spolu s brambůrkami na rozpálené pánvi se špetkou rozmarýnu zalité horkým máslem Cafe De Paris
Hovězí na pánvi
Kousky hovězí roštěné nebo svíčkové spolu s brambůrkami na rozpálené pánvi se špetkou rozmarýnu zalité horkým máslem Cafe De Paris
Biftek s fazolovými lusky, opečenými na pánvi se slaninou. Steak vám upravíme na Rare, Medium rare, Medium, Medium well ale Well done, určitě nedoporučujeme
300g biftek
Biftek s fazolovými lusky, opečenými na pánvi se slaninou. Steak vám upravíme na Rare, Medium rare, Medium, Medium well ale Well done, určitě nedoporučujeme
Kostky hovězí svíčkové na jehle spolu se slaninou, cibulkou, kapíí a omáčkou chimichuri
Špíz
Kostky hovězí svíčkové na jehle spolu se slaninou, cibulkou, kapíí a omáčkou chimichuri
Hovězí carpaccio posypané Gran Morovia sýrem
Carpaccio
Hovězí carpaccio posypané Gran Morovia sýrem
s brambůrkami pečenými se slaninou a smaženou cibulkou
300 g Rib-eye steak
s brambůrkami pečenými se slaninou a smaženou cibulkou
s mozzarelou a chorizem
Pinsa Chorizo
s mozzarelou a chorizem
Máte narozeniny nebo jinou oslavu, přijďte k nám, postavíme stoly podle počtu pozvaných hostů, až 20 lidí k jednomu stolu
Pro větší skupiny
Máte narozeniny nebo jinou oslavu, přijďte k nám, postavíme stoly podle počtu pozvaných hostů, až 20 lidí k jednomu stolu

Na co se nás ptáte

Dárkováý poukaz v hodnotě 1000 kč s neomezenou platností, si můžete koupit u obsluhy restaurace a nebo v našem e-shopu.

Platba kreditní kartou byla pozastavena. V restauraci je bankomat

Dopředu společně postavíme jednotné menu podle vašich představ, výhodou je velice rychlé servírování. Studený předkrm je podáván hned po příchodu hostů do restaurace, vše bez časového prodlení jako při normální objednávce. Naši kuchaři se tak mohou věnovat hned přípravě dalších jídel a tím vše urychlit a samozřejmě zkvalitnit. Objednáním většího počtu odlišných jídel a předkrmů se můžou i naši zkušení kuchaři dostat do časového prodlení. Vždy je lepší, když kuchaři mají více času na přípravu vašeho jídla.

Cookies používáme k vylepšení našeho webu a jeho zkušenosti při jeho používání. Cookies používané pro základní provoz tohoto webu již byly nastaveny. Chcete-li se dozvědět více o cookies, které používáme, a jak je smazat, podívejte se na naše privacy policy.

  Souhlas s cookies