
Rib eye s kostí Sashi- AAA

Dry aging (Suché zrání)+30
Sashi Beef Ribeye steak, z krčního hřebce a žebra dobytka pochází z hovězího skotu Ayrshire chovaného na trávě ve Finsku. Bez antibiotik a hormonů je toto maso skutečným klenotem pro milovníky masa.
SASHI-AAA – Stupeň mramorování: podle
Kobeho stupnice: 6-10.
Váha od 0,5 Kg do 1 Kg
2400,- Kg

Tomahawk Platinum

Wet aging (Mokré zrání)
Tomahawk steak RED & WHITE je druh steakového masa, který je známý svým vzhledem a bohatou chutí. Jen jedno z deseti kusů skotu má tu čest být vybráno pro označení pečetí kvality RED + WHITE. Toto označení zaručuje, že jde o hovězí maso s vysokým stupněm mramorování, konkrétně BMS 4+
Váha od 0,5 Kg do 1 Kg min doba přípravy 40 min
2300,- Kg

Cowboy Steak

Wet aging (Mokré zrání)
Ribeye steak RED & WHITE, z něhož je cowboy steak připravován, je maso pocházející z krčního hřebce a žebra dobytka. Jen jedno z deseti kusů skotu má tu čest být vybráno pro označení pečetí kvality RED + WHITE. Toto označení zaručuje, že jde o hovězí maso s vysokým stupněm mramorování, konkrétně BMS 4+
Váha od 0,8 Kg do 1,3 Kg min doba přípravy 40 min
2300,- Kg

Striploin Choco

Wet aging (Mokré zrání)
Striploin Sashi Choco steak je maso pocházející z nízkého roštěnce. Sashi Choco je však zároveň vzácným a přísně limitovaným pokladem. Jeho vývoj zahrnuje přirozený chov s bohatým množstvím trávy bohaté na bílkoviny a denní dávku čokolády. A ano, čtete správně! Krmení kvalitní čokoládou nejenom dává masu jeho název, ale také dodává unikátní, intenzivní aroma a tmavší zbarvení.
Váha od 0,5 Kg do 1 Kg
2100,- Kg

Rib eye Choco

Wet aging (Mokré zrání)
Ribeye steak Sashi Choco steak je maso pocházející z vysokého roštěnce. Sashi Choco je však zároveň vzácným a přísně limitovaným pokladem. Jeho vývoj zahrnuje přirozený chov s bohatým množstvím trávy bohaté na bílkoviny a denní dávku čokolády. A ano, čtete správně! Krmení kvalitní čokoládou nejenom dává masu jeho název, ale také dodává unikátní, intenzivní aroma a tmavší zbarvení.
Váha od 0,5 Kg do 1 Kg
2100,- Kg

Fiorentina steak

Wet aging (Mokré zrání)
Vyprodáno
Dostupné ?
Bistecca alla Fiorentina je také známá jako T-Bone steak nebo Porterhouse . Vyráží se ze střední části hřbetu, skládá se z filé a z části hovězí pečeně, které jsou odděleny kostí. je silný 3,5 až 7 cm.
Váha od 1 Kg do 1,4 Kg min doba přípravy 40 min
2600,- Kg

Club steak

Wet aging (Mokré zrání)
Vyprodáno
Dostupné ?
Trojúhelníkový strip steak s kostí ve tvaru L, club steak, pochází z menší přední části krátkého bedra , nejblíže žebru. Šťavnaté, dobře mramorované maso klubového steaku je stejnou částí strip steaku, jaké najdete na T-bone nebo porterhouse, ale cLUB steak neobsahuje žádnou porci svíčkové.
Váha od 0,6 Kg do 0,7 Kg min doba přípravy 40 min
2400,- Kg

Cowboy Steak

Dry aging (Suché zrání)+30
Vyprodáno
Dostupné ?
Ribeye steak, z něhož je cowboy steak připravován, je maso pocházející z krčního hřebce a žebra dobytka. Je to mramorované a bohaté na tuk, což mu dává vynikající chuť a šťavnatost.
Váha od 0,8 Kg do 1,3 Kg min doba přípravy 40 min