↓ Dnešní nabídka steaků ↓
Vyberte si z těchto delikátních kousků a užijte si skvělý zážitek.

Rib Eye Sashi Nordic



Plemeno: Ayrshire

Nejlepši Rib-eye roku 2018, 2019,2021 podle World Steak Challenge
Sashi Beef Nordic Ribeye steak, z krčního hřebce a žebra dobytka pochází z hovězího skotu Ayrshire chovaného na trávě ve Finsku. Bez antibiotik a hormonů je toto maso skutečným klenotem pro milovníky masa.
SASHI-AAA – Stupeň mramorování: podle
Kobeho stupnice: 6-10.
Váha od 0,5 Kg do 1 Kg
100 g 310,-

Rib Eye Sashi - SAGYU



Plemeno: Ayrshire a Holsteinem
Dopřejte si mimořádnou kvalitu Sagyu Beef Prime Rib Steak, prémiového řezu od uznávané dánské značky Sashi. Tento steak pochází z mladé jalovice plemene Ayrshire-Holstein a je skutečným důkazem umění evropského hovězího řemesla.
Váha od 0,8 Kg do 0.8 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 310,-

Chianina



Plemeno: Chianina (kianina)
Maso Chianina je nejen libové, ale je to také nejlibovější druh hovězího masa s obsahem tuku 2 % a extrémně jemným mramorováním. Vnější tuková vrstva umožňuje, aby maso bylo měkké s odstínem hnědé na vnější části
Váha od 0,6 Kg do 0,7 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 290,-

Rib eye s kostí Sashi- AAA



Plemeno: Ayrshire
Sashi Beef Ribeye steak, z krčního hřebce a žebra dobytka pochází z hovězího skotu Ayrshire chovaného na
trávě ve Finsku. Bez antibiotik a hormonů je toto maso skutečným klenotem pro milovníky masa.
SASHI-AAA
– Stupeň mramorování: podle
Kobeho stupnice: 6-10.
Váha od 0,5 Kg do 1 Kg
100 g 260,-

Club steak Red+White



Plemeno: Hereford - Simmental

Vítěz nejlepši Rib-eye roku 2024 podle World Steak Challenge
Clubsteak Platinum collection Red + White, z něhož je steak připravován, je maso pocházející z krčního hřebce a žebra dobytka. Jen jedno z deseti kusů skotu má tu čest být vybráno pro označení pečetí kvality RED + WHITE. Toto označení zaručuje, že jde o hovězí maso s vysokým stupněm mramorování, konkrétně BMS 4+
Váha od 0,6 Kg do 0,7 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 250,-
