↓ Dnešní nabídka steaků ↓
Vyberte si z těchto delikátních kousků a užijte si skvělý zážitek.
Rib-eye USDA Prime
Plemeno: Black Angus
Výtěz nejlepši Rib-eye roku 2023 podle World
Steak Challenge
Rib-eye z Creekstone Farms je nejlepši Rib-eye severní Ameriky roku 2023 podle World Steak Challenge
Váha od 0,8 Kg do 0.8 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 310,-
Club steak Red+White
Plemeno:Hereford - Simmental
Platinum collection Red + White, z něhož je clab steak připravován, je maso pocházející z krčního hřebce a žebra dobytka. Jen jedno z deseti kusů skotu má tu čest být vybráno pro označení pečetí kvality RED + WHITE. Toto označení zaručuje, že jde o hovězí maso s vysokým stupněm mramorování, konkrétně BMS 4+
Váha od 0,6 Kg do 0,7 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 250,-
Chuck Flap USDA Prime
Plemeno: Black Angus
Chuck flap je část masa z hovězího masa, která pochází z části krku a horního ramene skotu. Tato část masa je bohatá na chuťově intenzivní svalovinu a obsahuje mírnější množství tuku,
Black Angus
Váha od 0.4 Kg do 0.6 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 190,-
Kagoshima WAGYU
Plemeno: WAGYU Kagoshima A-5 BSM-12
Wagyu y prefektury Kagoshima, je šampionem na „Wagyu Olympics“, je proslulé svým intenzivním mramorováním, které nabízí dekadentní zážitek, jenž se rozplývá v ústech. Je to jedna z nejlepších japonských variant Wagyu. Kagošimě jsou kravám často podávány mořské řasy jako součást jejich stravy kvůli jejich hojnosti ve vodách regionu. Mořské řasy dodávají masu jedinečný chuťový profil a dále odlišují Wagyu od jiného mramorovaného hovězího masa dostupného na celém světě.
Váha od 0,4 Kg do 0.6 Kg min doba přípravy 10 min
100 g 680,-
Striploin Choco
Plemeno: Ayrshire
Striploin Sashi Choco steak je maso pocházející z nízkého roštěnce. Sashi Choco je však zároveň vzácným a přísně limitovaným pokladem. Jeho vývoj zahrnuje přirozený chov s bohatým množstvím trávy bohaté na bílkoviny a denní dávku čokolády. A ano, čtete správně! Krmení kvalitní čokoládou nejenom dává masu jeho název, ale také dodává unikátní, intenzivní aroma a tmavší zbarvení.
Váha od 0,5 Kg do 1 Kg
100 g 220,-
Rib eye Choco
Plemeno: Ayrshire
Ribeye steak Sashi Choco steak je maso pocházející z vysokého roštěnce. Sashi Choco je však zároveň vzácným a přísně limitovaným pokladem. Jeho vývoj zahrnuje přirozený chov s bohatým množstvím trávy bohaté na bílkoviny a denní dávku čokolády. A ano, čtete správně! Krmení kvalitní čokoládou nejenom dává masu jeho název, ale také dodává unikátní, intenzivní aroma a tmavší zbarvení.
Váha od 0,5 Kg do 1 Kg
100 g 220,-
↓ Dnes nedostupné ↓
Ukázka steaků z jiných dnů
Níže uvedené steaky dnes nenajdete v nabídce, ale můžete se těšit, že je ochutnáte při vaší další návštěvě u nás.
Rib Eye Platinum Collection
Plemeno: Hereford - Simmental
Výtěz nejlepši Rib-eye roku 2024 podle World Steak Challenge
Ribeye steak Platinum collection Red + White, z něhož je steak připravován, je maso pocházející z krčního hřebce a žebra dobytka. Jen jedno z deseti kusů skotu má tu čest být vybráno pro označení pečetí kvality RED + WHITE. Toto označení zaručuje, že jde o hovězí maso s vysokým stupněm mramorování, konkrétně BMS 4+
Váha od 0,3 Kg do 0,450 Kg
100 g 310,-
Rib-Eye
Plemeno:Norland
Výtěz nejlepši Rib-eye roku 2022 podle World
Steak Challenge
V letech 2023, 2022 a 2021, kdy jalovice NORLAND testovaly své steaky proti globálním konkurentům, získali zlaté medaile za rib eye a steaky ze svíčkové – uznávanou známku kvality, která se stala měřítkem pro celosvětovou produkci steaků. .
Váha od 0.8 Kg do 1 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 280,-
T-Bone Red+white
Plemeno:Hereford - Simmental
T-Bone steak nebo Porterhouse . Vyráží se ze střední části hřbetu, skládá se z filé a z části hovězí pečeně, které jsou odděleny kostí. je silný 3,5 až 7 cm.
Váha od 1 Kg do 1,4 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 260,-
Rib-eye s kostí USDA Prime
Plemeno: Black Angus
Rib-eye z Creekstone Farms je nejlepši Rib-eye severní Ameriky roku 2023 podle World Steak Challenge
Váha od 0,8 Kg do 0.8 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 310,-
Cowboy Steak
Plemeno: Hereford - Simmental
Ribeye steak Platinum collection Red + White, z něhož je cowboy steak připravován, je maso pocházející z krčního hřebce a žebra dobytka. Jen jedno z deseti kusů skotu má tu čest být vybráno pro označení pečetí kvality RED + WHITE. Toto označení zaručuje, že jde o hovězí maso s vysokým stupněm mramorování, konkrétně BMS 4+
Váha od 0,8 Kg do 1,3 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 260,-
Cowboy Steak Red+White
Plemeno: Hereford - Simmental
Ribeye steak Platinum collection Red + White, z něhož je cowboy steak připravován, je maso pocházející z krčního hřebce a žebra dobytka. Jen jedno z deseti kusů skotu má tu čest být vybráno pro označení pečetí kvality RED + WHITE. Toto označení zaručuje, že jde o hovězí maso s vysokým stupněm mramorování, konkrétně BMS 4+
Váha od 0,8 Kg do 1,3 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 260,-
Rib eye s kostí Sashi- AAA
Plemeno: Ayrshire
Sashi Beef Ribeye steak, z krčního hřebce a žebra dobytka pochází z hovězího skotu Ayrshire chovaného na trávě ve Finsku. Bez antibiotik a hormonů je toto maso skutečným klenotem pro milovníky masa.
SASHI-AAA – Stupeň mramorování: podle
Kobeho stupnice: 6-10.
Váha od 0,5 Kg do 1 Kg
100 g 260,-
Rib-Eye SWAMI
Plemeno: Jersey a Holsteinem
Kříženec mezi Jersey a Holsteinem. Dobytek se Swami 'značkou' má speciální dietu, která se skládá ze dvou fází. První fáze krmení sestává z trávy na velmi rozsáhlých pastvinách v Dánsku. Druhá fáze je zcela unikátní a sestává ze 180 dnů bohatého jídla včetně pšenice a cukrové řepy.
Váha od 0,8 Kg do 0.8 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 310,-
Club steak Stela
Plemeno: Prussian
Scott chován v bývalém Prusku na hranici mezi Polskem a Německem. Výrazné zimní a letní teplotní změny přispívají k jeho výraznému mramorování, které se také mění podle ročního období. Lahodné samice, které se porážejí od 16 do 24 měsíců - Elegantní, jemné maso s jemnou a sušenkovou vůní.
Váha od 0,6 Kg do 0,7 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 260,-
Club steak Bavaria
Plemeno: Bavaria (bavorák)
Bavorák je plemeno skotu typické pro Německo, zejména Bavorsko. Zvláštností tohoto plemene je péče věnovaná zvířatům při chovu. Tradičně je bavorák krmen také Grass Fed, bez živočišné moučky a především bez anabolických látek. Tento skot se smí pást venku, takže může na svém stanovišti zdravě a harmonicky růst. Výsledkem je extrémně měkké a chutné maso.
Váha od 1 Kg do 2,5 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 265,-
Striploin Platinum Collection
Plemeno: Hereford - Simmental
Striploin steak je maso pocházející z nízkého roštěnce. Jen jedno z deseti kusů skotu má tu čest být vybráno pro označení pečetí kvality RED + WHITE. Toto označení zaručuje, že jde o hovězí maso s vysokým stupněm mramorování, konkrétně BMS 4+
Váha od 0,3 Kg do 0,450 Kg
100 g 280,-
Rib eye Sashi- AAA
Plemeno: Ayrshire
Sashi Beef Ribeye steak, z krčního hřebce a žebra dobytka pochází z hovězího skotu Ayrshire chovaného na trávě ve Finsku. Bez antibiotik a hormonů je toto maso skutečným klenotem pro milovníky masa.
SASHI-AAA – Stupeň mramorování: podle
Kobeho stupnice: 6-10.
Váha od 0,5 Kg do 1 Kg
100 g 310,-
Rib-eye Galician
Plemeno: Galician blond
I když je to „maso z tlusté staré krávy“, říká se, že patří mezi nejlepší hovězí na světě. Je to proto, že pochází z plemene býků a krav s názvem 'galician blond' (nebo Rubia Gallega). Pocházejí z Galicie v severozápadním Španělsku.
Váha od 1 Kg do 2,5 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 250,-
Club steak Chianina
Plemeno: Chianina (kianina)
Maso Chianina je nejen libové, ale je to také nejlibovější druh hovězího masa s obsahem tuku 2 % a extrémně jemným mramorováním. Vnější tuková vrstva umožňuje, aby maso bylo měkké s odstínem hnědé na vnější části
Váha od 0,6 Kg do 0,7 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 290,-
T-Bone
Plemeno:Norland
T-Bone steak nebo Porterhouse . Vyráží se ze střední části hřbetu, skládá se z filé a z části hovězí pečeně, které jsou odděleny kostí. je silný 3,5 až 7 cm.
Váha od 1 Kg do 1,4 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 260,-
OMI WAGYU
Plemeno: OMI WAGYU z prefektury Shiga A-5 BSM-12
OMI WAGYU z prefektury Shiga je nejvíce uznávanou značkou Wagyu v Japonsku. Je to hovězí samurajů s nejstarší genetikou Wagyu na světě. Počátek chovu sahá až do 16 století.
Váha od 0,4 Kg do 0.6 Kg min doba přípravy 10 min
100 g 1150,-
Striploin SWAMI
Plemeno: Jersey a Holsteinem
Kříženec mezi Jersey a Holsteinem. Dobytek se Swami 'značkou' má speciální dietu, která se skládá ze dvou fází. První fáze krmení sestává z trávy na velmi rozsáhlých pastvinách v Dánsku. Druhá fáze je zcela unikátní a sestává ze 180 dnů bohatého jídla včetně pšenice a cukrové řepy.
Váha od 0,4 Kg do 0.8 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 290,-
Tomahawk
Plemeno: Hereford - Simmental
Tomahawk steak Platinum collection Red + White je druh steakového masa, který je známý svým vzhledem a bohatou chutí. Jen jedno z deseti kusů skotu má tu čest být vybráno pro označení pečetí kvality RED + WHITE. Toto označení zaručuje, že jde o hovězí maso s vysokým stupněm mramorování, konkrétně BMS 4+
Váha od 0,5 Kg do 1 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 230,-
Rib-eye Iberico Angus
Plemeno: Chianina (kianina)
Velmi sladké, stravitelné, měkké a šťavnaté maso, vyznačující se malým množstvím tuku. Ideální na grilování. Pochází ze zvířat plemene Scottona ve věku 12 – 15 měsíců chovaných na horských pastvinách ve Španělsku, krmených trávou
Váha od 0,6 Kg do 0,7 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 260,-