OMI WAGYU
Pouze na objednávku
OMI WAGYU z prefektury Shiga A-5 BSM-12
OMI WAGYU z prefektury Shiga je nejvíce uznávanou značkou Wagyu v Japonsku. Je to hovězí samurajů s nejstarší genetikou Wagyu na světě. Počátek chovu sahá až do 16 století.
Váha od 0,4 Kg do 0.6 Kg min doba přípravy 10 min
100 g 1150,-
Rib eye s kostí Sashi- AAA
Dry aging (Suché zrání)+30
Sashi Beef Ribeye steak, z krčního hřebce a žebra dobytka pochází z hovězího skotu Ayrshire chovaného na trávě ve Finsku. Bez antibiotik a hormonů je toto maso skutečným klenotem pro milovníky masa.
SASHI-AAA – Stupeň mramorování: podle
Kobeho stupnice: 6-10.
Váha od 0,5 Kg do 1 Kg
100 g 240,-
Rib-eye USDA Prime
Wet aging (Mokré zrání)
Creekstone Farm - USDA Prime
Rib-eye z Creekstone Farms je nejlepši Rib-eye severní Ameriky roku 2023 podle World Steak Challenge
Black Angus
Váha od 0,8 Kg do 0.8 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 310,-
Striploin Choco
Dry aging (Suché zrání)+30
Striploin Sashi Choco steak je maso pocházející z nízkého roštěnce. Sashi Choco je však zároveň vzácným a přísně limitovaným pokladem. Jeho vývoj zahrnuje přirozený chov s bohatým množstvím trávy bohaté na bílkoviny a denní dávku čokolády. A ano, čtete správně! Krmení kvalitní čokoládou nejenom dává masu jeho název, ale také dodává unikátní, intenzivní aroma a tmavší zbarvení.
Váha od 0,5 Kg do 1 Kg
100 g 210,-
Rib eye Choco
Wet aging (Mokré zrání)
Ribeye steak Sashi Choco steak je maso pocházející z vysokého roštěnce. Sashi Choco je však zároveň vzácným a přísně limitovaným pokladem. Jeho vývoj zahrnuje přirozený chov s bohatým množstvím trávy bohaté na bílkoviny a denní dávku čokolády. A ano, čtete správně! Krmení kvalitní čokoládou nejenom dává masu jeho název, ale také dodává unikátní, intenzivní aroma a tmavší zbarvení.
Váha od 0,5 Kg do 1 Kg
100 g 210,-
Cowboy Steak Red
Dry aging (Suché zrání)+30
Vyprodáno
Dostupné ?
Ribeye steak Platinum collection Red + White, z něhož je cowboy steak připravován, je maso pocházející z krčního hřebce a žebra dobytka. Jen jedno z deseti kusů skotu má tu čest být vybráno pro označení pečetí kvality RED + WHITE. Toto označení zaručuje, že jde o hovězí maso s vysokým stupněm mramorování, konkrétně BMS 4+
Váha od 0,8 Kg do 1,3 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 260,-
Cowboy Steak
Wet aging (Mokré zrání)
Vyprodáno
Dostupné ?
Ribeye steak Platinum collection Red + White, z něhož je cowboy steak připravován, je maso pocházející z krčního hřebce a žebra dobytka. Jen jedno z deseti kusů skotu má tu čest být vybráno pro označení pečetí kvality RED + WHITE. Toto označení zaručuje, že jde o hovězí maso s vysokým stupněm mramorování, konkrétně BMS 4+
Váha od 0,8 Kg do 1,3 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 240,-
Rib-eye s kostí USDA Prime
Dry aging (Suché zrání)+30
Vyprodáno
Dostupné ?
Creekstone Farm - USDA Prime
Rib-eye z Creekstone Farms je nejlepši Rib-eye severní Ameriky roku 2023 podle World Steak Challenge
Black Angus
Váha od 0,8 Kg do 0.8 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 310,-
Tomahawk
Wet aging (Mokré zrání)
Vyprodáno
Dostupné ?
Tomahawk steak Platinum collection Red + White je druh steakového masa, který je známý svým vzhledem a bohatou chutí. Jen jedno z deseti kusů skotu má tu čest být vybráno pro označení pečetí kvality RED + WHITE. Toto označení zaručuje, že jde o hovězí maso s vysokým stupněm mramorování, konkrétně BMS 4+
Váha od 0,5 Kg do 1 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 230,-
Club steak
Wet aging (Mokré zrání)
Vyprodáno
Dostupné ?
Trojúhelníkový strip steak s kostí ve tvaru L, club steak, pochází z menší přední části krátkého bedra , nejblíže žebru. Šťavnaté, dobře mramorované maso klubového steaku je stejnou částí strip steaku, jaké najdete na T-bone nebo porterhouse, ale cLUB steak neobsahuje žádnou porci svíčkové.
Váha od 0,6 Kg do 0,7 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 240,-
Fiorentina steak
Wet aging (Mokré zrání)
Vyprodáno
Dostupné ?
Bistecca alla Fiorentina je také známá jako T-Bone steak nebo Porterhouse . Vyráží se ze střední části hřbetu, skládá se z filé a z části hovězí pečeně, které jsou odděleny kostí. je silný 3,5 až 7 cm.
Váha od 1 Kg do 1,4 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 260,-
Chuck Flap USDA Prime
Wet aging (Mokré zrání)
Vyprodáno
Dostupné ?
Creekstone Farm - USDA Prime
Chuck flap je část masa z hovězího masa, která pochází z části krku a horního ramene skotu. Tato část masa je bohatá na chuťově intenzivní svalovinu a obsahuje mírnější množství tuku,
Black Angus
Váha od 0.4 Kg do 0.6 Kg min doba přípravy 40 min