BULLDOG STEAKHOUSE

Otevřeno od 15:00 do 23:00

Neděle od 16:00 do 23:00

Zavolej na Bar po 15:00

+420 417 56 90 50

Aside Logo

Steaky v Bulldog Steakhouse se dělají výhradně z chlazeného masa a grilují se přímo před zraky hostů.

Online rezrvace

10 characters left

Naše menu

Steak pluma a omáčka Chimichurri

Pinsa romana

Krůtí steak

Biftek s 300

Smažená rýže s krůtím

Plátky ze svíčkové

Salát z polníčku a kozího sýra

Špíz ze svíčkové

Míchaný salát

Steak s žampionovou omáčkou

Bylinkové máslo

Steakové hovězí z pánve

Tatarák 150/G

Tataráček 100 /G

Rib-eye s bramborovými plátky a smaženou cibulkou

carpaccio

Biftek café de paris

Zapečené bagetky

Biftek s pepřovou omáčkou

Dárkový poukaz

Můžete použít jako dárek, úplatek

Aside Logo

Voucher v hodnotě 1000 kč s neomezenou platností, můžete koupit u nás v restauraci v našem e-shopu, třeba na dobírku a nebo platební kartou. Kartu vám zašleme na vaší adresu .

Info:

Prodej zrnkové kávy

Classico caffé Circi a jeho značka Perú

Můžete také koupit zrnkovou kávu, kterou připravujeme v naší restauraci. Classico caffé Circi a jeho značka Perú se u mlsných Římanů těší velké oblibě a jako jedna z nejprodávanějších značek v Itálii je citována v encyklopediích kávy a dodávána na stoly italského parlamentu.

Info:

Pinsa Romana

Vypadá jako pizza ale není to pizza.

Pinsa Romana je díky 40% podílu vody v těstě, z celkové váhy použité mouky a 120 hodinám kynutí těsta chutnější, křupavější a snadno stravitelnější. Těsto se skládá ze směsi pšeničné, rýžové a sojové mouky.

Steak Ibérico Pluma

"chodící olivovník"

Ibérico Pluma je řez masa mezi vrchních částí krkovice a kotlety. Iberské prase je polodivoké plemeno žijící volně v listnatých lesích na jihu Španělska, kde se živí spásáním trávy, bylinek, vyrýváním kořínků a žaludy. A jsou to právě žaludy, které dodávají steakům ono charakteristické aroma a chuť. Pot mnozí odborníci nazývají pyrenejské prase je jako "chodící olivovník

Za 20 let už víme jak na to
Za 20 let už víme jak na to
Tatarák jen z chlazené svíčkové
Tatarák jen z chlazené svíčkové
Steaky přímo u vašeho stolu
Steaky přímo u vašeho stolu
Picanha je v Brazílii nejcennějším steakem
Picanha je v Brazílii nejcennějším steakem