Prodej na baru restaurace a nebo v našem e-shopu
Připravit Pichanhu tímto způsobem, je velice časově náročné.
Přesto pichanhu připravujeme každý den, je ale lepší si rezervovat stůl a dát nám vědět.
Co je Grain-fed a co je Picanha
Je jen několik málo způsobů jak správně načepovat pivo, ať už je to „na hladinku“ nebo „čochtan“, „šnyt“ či “mlíko“ jednou z nejdůležitějších věcí při čepování piva je správná hygiena sklenic.
U nás, v restauraci a nebo v našem e-shopu, můžete koupit 1 kilové balení této zrnkovékávy.
E-shopDárkováý poukaz v hodnotě 1000 kč s neomezenou platností, si můžete koupit u obsluhy restaurace a nebo v našem e-shopu.
Platba kreditní kartou byla pozastavena. V restauraci je bankomat
Dopředu společně postavíme jednotné menu podle vašich představ, výhodou je velice rychlé servírování. Studený předkrm je podáván hned po příchodu hostů do restaurace, vše bez časového prodlení jako při normální objednávce. Naši kuchaři se tak mohou věnovat hned přípravě dalších jídel a tím vše urychlit a samozřejmě zkvalitnit. Objednáním většího počtu odlišných jídel a předkrmů se můžou i naši zkušení kuchaři dostat do časového prodlení. Vždy je lepší, když kuchaři mají více času na přípravu vašeho jídla.